top of page
IMG_1109.jpg

weddings

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Of jullie groots of intiem gaan trouwen, in Nederland of daarbuiten... een bruiloft is een van de meest grote mijlpalen in jullie leven samen. Daarom wil je beelden en herinneringen die je jaren later nog recht doen aan jullie dag. Zodat jullie samen weer even terug kunnen zijn in het moment. Wie waren erbij? Hoe sfeervol zag de dag eruit? Welke momenten heb je op de dag zelf gemist, maar zijn zo fijn om voor altijd te hebben? 

 

Ik zorg dat ik me onopvallend tussen de gasten meebeweeg, ik ben erbij maar niet aanwezig. Ik leg de grote momenten en de details vast en zorg voor een prachtige herinnering. Mijn bruiloften zijn altijd maatwerk, geheel naar jullie wensen. Neem hieronder contact met me op voor meer infomatie.

Meer informatie

Sinds ik in 2007 mijn eerste bruiloft fotografeerde, wist ik: Dit is zo tof! De sfeer, de mooie. blije mensen, de locaties., details.. De eerste kus als man en vrouw. 

 

Je steekt zoveel tijd en energie in de voorbereiding van je bruiloft, maar wat gebeurd er daarna? De foto's zijn een blijvende herinnering waar jullie samen altijd weer naar terug kunnen kijken... Alles komt weer even bij jullie terug. 

Elke bruiloft is bijzonder en uniek, daarom werk ik met offertes die op maat gemaakt worden. Neem contact op als je interesse hebt of meer wilt weten. 

Bedankt voor het invullen! Ik neem zo snel mogelijk contact op.

bottom of page