• Flashback Fotografie

Zeg JA in de winter!

Trouwen in de wintermaanden kan zó ontzettend sfeervol zijn! Elk seizoen heeft natuurlijk iets magisch en wij worden echt gelukkig van alle verschillende soorten bruiloften die we door het jaar heen mogen vastleggen. Trouwen in de winter heeft om meerdere redenen iets heel bijzonders. De foto hieronder is in januari gemaakt in Amsterdam. Het was -2, maar kijk die prachtige laaghangende zon! Lees hieronder meer voordelen van een winterbruiloft.Koud? Hoeft niet!

Je kunt er sowieso vanuit gaan dat het koud is. Veel warmer dan een paar graden boven 0 zal het niet worden. Maar dat is ook meteen het enige nadeel van trouwen in de winter. Want je kunt als bruid en bruidegom helemaal losgaan op je jurk en het pak. Jullie hebben ineens veel meer keus qua kleur en qua stoffen. Denk aan (nep)bontjes, omslagdoeken, handschoenen die passen bij de jurk of juist een stoer jack. De winter is ideaal voor de niet-traditionele bruid en bruidegom! 


Kies je droomlocatie.  Veel locaties zijn in de populaire trouwmaanden april tot oktober superdruk en ze zijn vaak al maanden van te voren volgeboekt. Tip: in de winter hebben deze locaties nog wel alle ruimte. Soms kun je in de winter voor jullie droomlocatie daarom ook nog een leuke deal maken. En dit geldt eigenlijk ook voor de bloemist, de haarstylist, de cateraar.... 


Decoratie

De winter is een prima seizoen om los te gaan met de decoratie. Denk aan kaarsen, vuurkorven en overal lichtjes! Wanneer jullie in December trouwen, kun je natuurlijk handig gebruik maken van mistletoe, kerstgroen, en kerstrood of zilver en goud. Er is deze maanden genoeg te krijgen. Als je in januari trouwt, kun je in december alvast lekker inslaan op leuke accessoires. 


Diner

Het diner ziet er in de winter ook heel anders uit dan in de zomer. Misschien kiezen jullie voor stamppot rond het haardvuur? Of gerechten met wild, tussen de kaarsen? En wat denken jullie van het toetje? Een lekkere New York style cheesecake met warme kersen? of appeltaart met kaneel en likeur als afsluiter? 


De Honeymoon Natuurlijk kun je de honeymoon ook tot de winter bewaren wanneer je in de zomer trouwt. Maar wat is er leuker dan om nog helemaal in jullie roes naar een heerlijk warm oord te vertrekken als het hier zó koud is? Iedereen lekker achter te laten en te genieten van elkaar in de zon? Zijn jullie sportieve types? Misschien kies je wel voor extra kou, en gaan jullie lekker op wintersport? Ook voor de huwelijksreis geldt: er is keus genoeg! 


Wij hopen dat we jullie enthousiast hebben gemaakt voor een echte winterse bruiloft! Ga je trouwen in januari of februari en heb je nog leuke tips of trucs? Deel ze met ons, dan heeft iemand anders er ook iets aan!


#bruiloft #trouwen

0 views

@2020  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn