top of page

Organiseer je een event of retreat? Neem je fotograaf mee.

Bijgewerkt op: 16 aug.Wanneer je aan een retreat denkt - of het nou in Nederland is of in het buitenland, en een dag duurt of meerdere dagen - dan denk je aan rust, sfeer, details, ontmoeten van gelijkgestemden, verhalen, delen, luisteren, leren en groeien. Je besteedt aandacht aan de details: mooie locatie, lekker eten en drinken, iets om de herinneringen in op te schrijven...


Maar je kunt de herinneringen ook laten vastleggen, zodat je ze mee kunt nemen. En nog eens terug kunt kijken, naar hoe je je ook alweer voelde. Of wie je hebt ontmoet en wat je leermomenten waren., hoe de sfeer was en hoe de locatie eruitzag.


Of je geeft de deelnemers na afloop een mooie, ingelijste herinnering als bedankje. Je gebruikt het in je nieuwsbrief en op social media of de website als reclame voor de volgende keer.


Ik fotografeer al jaren events en retreats en ze zijn allemaal anders en allemaal bijzonder...

Organiseer je een event of een retreat en heb je een reden nodig om een fotograaf mee te nemen? Ik geef je er meerdere.


  1. Professionele foto's: Je event of retreat wordt in beeld gebracht in hoge kwaliteit beelden, die professioneel worden bewerkt.

  2. Ervaring: als professionele fotograaf weet ik wat ik kan doen om te zorgen dat iedereen goed in beeld komt en ik werk hard om te zorgen dat jouw uitgedachte details allemaal goed worden vastgelegd.

  3. Expertise: binnenland, buitenland, licht of donker: een professionele fotograaf vindt het geen probleem om te improviseren onder verschillende omstandigheden.

  4. Tijd: doordat je zelf niet overal op hoeft te letten, kun jij je focussen (I know!) op je verhaal, de deelnemers en het moment.

  5. Herinneringen: Ik fotografeer niet alleen het event, ik leg ook herinneringen vast. Ontmoetingen, grappige gebeurtenissen, portretten en alle andere momenten die je anders snel vergeet.

  6. Veelzijdig: door verschillende hoeken te gebruiken of verschillende lenzen krijg je een gevarieerd beeld van het event. Daarnaast kun je portretten laten maken van de deelnemers als aandenken. Het kan zo groot en klein als je wilt.

  7. Content: met de beelden van een professionele fotograaf, ontvang je meteen genoeg beelden om je social media, campagne, website of nieuwsbrief te vullen.


Heb je vragen of wil je overleg over het fotograferen van jouw event of retreat? Ik denk heel graag met je mee over de verschillende vormen en mogelijkheden. Je kunt hier contact met me opnemen. Ik hoor graag van je!


 

Over Renate op de blog

Mijn naam is Renate. Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer een trotse moeder.

Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.
 
Klik hier om als eerste nieuws, inspiratie en aanbiedingen te ontvangen
18 weergaven0 opmerkingen
bottom of page