• Flashback Fotografie

Internationale Vrouwendag


Het is vandaag 8 maart, oftewel: Internationale Vrouwendag. En dat vind ik mooi. Het kan natuurlijk zijn dat jij er niet zoveel mee hebt, maar ik sta er wel bij stil. 


Ik mag wekelijks (wel een geen) ondernemende vrouwen ontmoeten en ze vastleggen. Vrouwen die keihard en met passie werken aan hun zaak en hun droom. Vrouwen die op hun bek zijn gegaan en weer op zijn gestaan. Vrouwen die doorzetten nadat iemand ze vertelde dat ze niet goed genoeg waren, geen ervaring genoeg hadden of beter iets anders zouden moeten gaan doen. Vrouwen die daarnaast nog een gezin en een sociaal leven draaiende houden. Vrouwen die nog even een klant bellen vanuit de auto onderweg naar de judo, ballet of voetbal. Vrouwen die 's avonds nog even inloggen om die ene mail van hun klant te beantwoorden. Alleenstaande moeders die elke dag weer zorgen dat er eten op tafel staat. Vrouwen die hun eigen huis, auto's en vakanties betalen. Vrouwen die dat samen met een partner doen en gelijkwaardig zijn aan hun partner.


Dat kan allemaal. In deze tijd leven wij. Sommige van onze moeders misschien nog wel, maar onze oma's hadden die vrijheden niet. De vrijheid om een laptop te openen, en waar dan ook ter wereld contact te maken met een ander. Op afstand werken en een bedrijf runnen waar je hart blij van wordt. Waar je anderen blij mee maakt of waarmee je kunt helpen. Die vrijheid hebben wij en dat heeft niet iedereen.


Dat vind ik mooi. We doen, we regelen, we luisteren, we voelen, we horen, we maken beter. We doen ons best. Daarom vond ik de hashtag: #supportyoursiters zo mooi. Je weet nooit wat een ander doormaakt of meegemaakt heeft. Ik heb het geluk om heel veel toffe, supporting vrouwen om me heen te hebben en ik hoop dat we elkaar nog meer zullen helpen en laten stralen.


Dus, ken jij een vrouw die wel wat support kan gebruiken? Geef haar dan die veer! Like, share comment en show some support! We kunnen allemaal op zijn tijd wat sisterhood gebruiken.

0 views

@2020  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn