top of page

Inspiratie in een Minuut

Een korte blog, dat past ook prima bij dit thema.


Dit idee borrelde al een tijdje bij me... want af en toe word ik herinnerd aan een eerder gesprek of een ontmoeting, of wil ik random iets met je delen, maar ben ik niet meteen in de gelegenheid om het op te nemen, of kan of wil ik niet in beeld te verschijnen. Vaak verdwijnt de inspiratie dan weer, of dacht ik: dit komt nog wel een keer...


(Lees: dan komt het nooit meer).


Online inspiratie in een minuut

Een tijdje dacht ik aan het opnemen van een podcast, maar in mijn hoofd werd dit te groot en dat 'moest' dan ook een lang format zijn van mezelf, en ik hou juist van kort en bondig en daarnaast ook heel erg van esthetisch fijn verantwoord + ik wilde alles op 1 platform. Dus ik maakte het mezelf zo makkelijk mogelijk en koos een manier die voor mij fijn voelt om te maken en voor jou gemakkelijk is om te vinden en te luisteren.

Ik bedacht het gister en maakte er meteen 3, maar er volgen er nog meer: Voicenotes

Het zijn korte, to the point inspiraties of verhalen, aanzetters-tot-aktie- en momenten die ik opneem en jij kunt luisteren op elk willekeurig moment. Het zijn kleine inspiratiemomenten, vaak korter dan een minuut.

De voicenotes staan vanaf nu op mijn Instagram-profiel als highlights en reels en ik zou het heel (heul!) fijn vinden als je ze luistert en me laat weten of je dit prettig vindt, en of het resoneert?


Feedback is natuurlijk welkom!


 


Mijn naam is Renate. Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer een trotse moeder.

Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen ziin op social media en voor hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.

Klik hier om als eerste nieuws, inspiratie en aanbiedingen te ontvangen
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page