top of page

In 45 minuten meer rust ervaren in je online zichtbaarheid én tegelijk nieuwe klanten aantrekken

Bijgewerkt op: 16 aug.


Druk, druk, druk...

We zijn allemaal druk, ja toch? We hebben een bedrijf, een partner en/of een gezin. Je hebt sociale verplichtingen en je wilt online ook regelmatig, maar óok impactvol aanwezig zijn.

Zou je af en toe ook het liefste nog een paar uur aan je dag toevoegen om het iets rustiger aan te doen, iets langer te relaxen na je werkdag, even met die ene vriendin te bellen en daarnaast ook nog genoeg slaap te krijgen?

Ik ken het gevoel heel goed. Been there, done that.

Maart was voor mij een hele drukke maand, en toch heb ik niet het gevoel dat ik ergens een bal heb laten vallen. In deze mail vertel ik je graag hoe dat komt, want hoe lekker zou het zijn als je over sommige dingen niet, of niet heel lang na hoeft te denken?Meer rust in je online zichtbaarheid en zelfs nieuwe klanten aantrekken? Het online posten op zich is natuurlijk niet het probleem. Stukje schrijven, foto erbij, klaar. Het hoeft niet eens elke dag, niet eens om de dag. Wat is dan wel het probleem? Je begint goed, maar ergens houdt de interactie op, of mensen reageren niet meer en de drempel wordt steeds groter. Hoe komt dat?

Ik vergelijk het even met sushi. Kijk: ik ben bijvoorbeeld dol op sushi. Love it. Maar ik zou het niet elke dag willen eten. Wie wel?

Zo is het ook met je online content. Mensen zien je foto's voor de eerste keer en je krijgt reacties, het slaat aan. Ze lezen zelfs je goed doordachte tekst erbij. Na een tijdje wordt het minder en vraag je je af: wat doe ik verkeerd? Het antwoord is: je doet niets verkeerd. Je geeft mensen alleen teveel sushi. Niet alleen ik, maar de meeste mensen houden van afwisseling. En waar ik genoeg beelden heb om uit te kiezen, is dat voor jou niet zo vanzelfsprekend.

Wat kun je doen?

Afwisselen is de sleutel. Geef mensen af en toe iets anders om naar te kijken en ze gaan ook weer lezen en reageren. Prikkel hun zintuigen, zodat ze niet over je heen kijken en lezen en denken: o ja, deze ken ik al.

Mijn klanten zeggen:

  • 'Ik heb niet alleen nieuwe foto's, maar ik krijg ook meteen inspiratie voor nieuwe teksten.'

  • 'Sinds onze laatste fotoshoot krijg ik weer veel meer interactie op mijn posts.'

  • 'Iemand reageerde op mijn post en we raakten aan de praat. Ze start volgende maand in mijn traject.'


Een Short Story shooten, kost je maar 45 minuten van je tijd. Maar je kunt wel weer meteen verder met nieuwe inspiratie, nieuwe beelden en het bouwen aan nieuwe connecties.

Je hebt alleen nog dit weekend de kans om een gratis Short Story te winnen!Boek 1 van de Short Stories voor dit jaar en maak je kans op een gratis 2e Short Story shoot van 45 minuten / twv 249,00 tijdens een van de buiten sessies op 25 mei of 31 mei as!
Als je meedoet, maak je kans om een binnenschoot te doen- én een buitenshoot te winnen - en daarmee krijgt je beeldbank meteen een hele mooie upgrade. Genoeg foto's om gevarieerd te blijven posten en je klanten te blijven te verrassen.

Op Maandag 27 maart maak ik de winnaar van de gratis shoot bekend.


Wat zijn de voorwaarden:

- Boek nog dit weekend je short story, om kans te maken op de gratis 2e shoot.

- Voor de gratis sessie kies je uit een van de Short Stories op 25 mei of 31 mei.

- Klik op de button voor de shoots die je kunt boeken

- Heb je al een shoot geboekt dit jaar? Dan doe je natuurlijk sowieso mee.


 

Over Renate op de blog

Mijn naam is Renate. Ik ben de fotograaf achter Flashback Fotografie maar ook een ondernemer een trotse moeder.

Ik fotografeer ondernemers die succesvol zichtbaar willen worden op social media en op hun websites, zonder consessies te doen aan wie ze zijn.
 
Klik hier om als eerste nieuws, inspiratie en aanbiedingen te ontvangen16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page