• Flashback Fotografie

Alle shoots op een rij:

Omdat ik dit jaar (en het is pas februari) nogal wat nieuwe shoots in het leven heb geroepen, dacht ik dat het handig zou zijn om ze allemaal even op een rijtje te zetten. Zodat je precies weet waarvoor je allemaal bij me terecht kunt.

Dit jaar organiseer ik voor het eerst de mini-shoots aan het strand! Superleuk wanneer je snel een paar nieuwe foto's van jezelf wilt, of een snelle kennismaking wilt om te kijken of het klikt tussen ons.

De shoot is op Dinsdag 25 Februari van 9:00 - 13:00 en er zijn nog een paar plekken open, aanmelden kan nog!


Wil je een toffe, losse portretstoot dan kan dat ook! In een sessie van ongeveer 2 uur maken we op een samen gekozen locatie 20 persoonlijke portretten van je, die je overal kunt inzetten: van je website tot je social media. Je krijgt content waar je voorlopig even mee vooruit kunt.Ben je serieus met je bedrijf aan de slag en heb je nooit genoeg content om te posten? Dan is de zichtbaarheid-shoot iets voor jou!

3x per jaar bedenken we een tof nieuw concept, bezoeken we nieuwe locaties en spreken we af. Haar en make-up zijn inclusief. Je ontvangt 40 foto's per shoot.
Wil je écht iets unieks doen? Boek dan nu jouw wereldshoot in het buitenland!


Jij bepaald waar we heen gaan en samen maken we een plan voor jouw unieke content. Cosmopolitan, urban of strand... jij kiest de plek en Je ontvangt beelden waar je nog heel vaak naar wilt kijken!Zie je, we kunnen heel veel kanten op om jou en je bedrijf goed zichtbaar te maken. Van een korte introductie tot een langere shoot in een andere stad of een ander land, alles is mogelijk en ik denk natuurlijk heel graag met je mee naar alle mogelijkheden en alle verschillende opties.


Het lijkt me heel erg leuk om dit jaar met je aan het werk te gaan!

Wil je meer weten over mij, klik dan hier.

@2020  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn