PORTRET

S H O O T

 

De portret-shoot is een goede shoot om te boeken wanneer je op zoek bent naar een serie nieuwe foto's die je kunt gebruiken voor je website en social media, maar wanneer je niet op zoek bent naar een volledige beeldbank.

 

Je ontvangt genoeg materiaal om de komende tijd te kunnen posten. We maken afwisselende portretten, die jou en je werkzaamheden goed in beeld brengen. 

 

Door middel van moodboards bepalen we de stijl en de setting van je shoot. We passen je kleding, kleuren en de locatie op jouw wensen aan, zodat het een kloppend geheel wordt. 

We maken samen een serie foto's die je personal branding versterken, zodat jouw persoonlijkheid naar buiten komt en mensen zien wie je écht bent. Ik geloof in samenwerking. Wanneer jij op je gemak bent, komt dit over op de beelden die ik met je maak. Dan is je glimlach oprecht en ga je stralen, Ik help je om zo natuurlijk mogelijk te poseren en door snel te zien wat voor jou wel of juist niet werkt. 

In een ontspannen setting maken we beelden die passen bij jou en je onderneming;

Jouw personal branding versterken met lichte en frisse portretten;

Hulp bij de look en feel van de shoot en je content door middel van een moodboard;

Als optie kunnen we een visagiste boeken, zodat je nog meer straalt in je foto's;

Extra zelfvertrouwen door de positieve reacties die je gaat ontvangen :-) 

DE VOORDELEN VAN EEN PORTRET - SHOOT:

De shoot was ontzettend leuk en fijn. Renate nam de tijd en koos meerdere plekken: binnen, buiten, zittend en staand om foto's te nemen.

Jidske Groot | Klein en Groot Coaching

Renate heeft voor mijn salon foto's gemaakt van mij en de praktijkruimte. Ik ben zeer tevreden. Renate is een warm persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt en dat is te zien op de uitstraling vd foto's.. Ze neemt de tijd en heeft een kritische blik en veel humor.. Zeer prettige samenwerking!

1.

HOE WERKEN WE SAMEN?

Wanneer je contact met me opneemt, plannen we op korte termijn een kennismakingsgesprek in. Dit gaat meestal over de telefoon, maar het kan natuurlijk ook via Skype of Zoom. We bespreken kort wat je wilt en wat de kosten zijn en we prikken alvast een datum.

Na de kennismaking, stuur ik je mijn werkboek en de factuur voor de aanbetaling toe. Het online invulbare werkboek helpt je bij het plannen van onze shoot. En we maken een moodboard aan, waarop we samen kunnen pinnen. 

Op de dag van de shoot spreken we af in het bos, op het strand of in jouw favoriete koffietentje! Een portret-shoot duurt ongeveer 2 uur: dit ligt aan je wensen en eventuele kledingwissels. 

Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een bewerkte selectie van 25 van jouw mooiste foto's. 

Mijn tarieven beginnen bij Euro 425,00 ex. BTW. 

2.

3.

4.

Heb je vragen? Klik hier voor meer informatie of neem contact met me op als je even wilt sparren of als je wilt overleggen over welke shoot het beste bij je past. 

Klik op de foto om meer te lezen over mij. 

IMG_0235.jpg

@2020  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn