Personal Branding Fotografie Amsterdam

Mijn naam is Renate, ik ben personal brand fotograaf voor coaches en ondernemers die meer of beter online zichtbaar willen zijn. Dat doen we op een ontspannen manier, door gewoon jezelf te zijn in de foto's die we maken. Want door foto's te delen van wie je echt bent, met jouw unieke persoonlijkheid en stijl, trek je de klanten aan die passen bij jou en bij jouw onderneming of praktijk.

Het liefst werk ik met je samen op een plek die jij prettig vind en die bij je past, zodat de foto's vanuit flow ontstaan. In een mooie daglichtstudio, in het bos, op het strand of in een stad. In je huis, kantoor of atelier.

 

Uit je hoofd en in het moment.

als je op je gemak bent,

ontstaan de beelden vanzelf

 

 

Niet teveel nadenken, maar leuk en ontspannen. Terwijl we genieten van de buitenlucht en kletsen over jou en je bedrijf, maken we foto's waar je blij van wordt en waarin je jezelf herkent. 

Hey,

 

Wanneer we samenwerken op een plek die bij je past, en je kunt genieten
van het moment, dan maken we geen foto's maar ervaringen 

Flashback Natuur-44.JPG

Zo lang als ik me kan herinneren denk ik in beelden. De eerste camera kreeg ik van mijn ouders en daarmee legde ik zoveel mogelijk van mijn kleine wereld vast. Mijn eerste baantje was het ontwikkelen van films in de locale fotowinkel. Later ging ik reizen en fotografeerde ik vooral landschappen, die zijn geduldig en daardoor leerde ik kijken, en schoonheid in verschillende omgevingen waarderen. 

 

Tijdens de opleiding aan de Fotovakschool ontstond mijn passie voor het fotograferen van mensen. Ik leerde dat net als in de natuur, schoonheid in alles en iedereen zit. Dat portretten niet gaan over uiterlijk maar het innerlijk naar buiten laten komen. 

Een aantal jaar fotografeerde ik part-time naast mijn kantoorbaan, maar toen ik in 2016 niet langer bij het bedrijf kon blijven, besloot ik de stap te wagen en full-time fotograaf te worden. Sindsdien help ik dagelijks ondernemers aan nieuwe, frisse portretten en content voor websites en social media. 

 

Naast fotograaf en personal brand coach ben ik de trotse moeder van Julia. Samen maken we graag boswandelingen met Robbie de Shih-tzu en we ontdekken graag nieuwe plekken op stedentrips en roadtrips. Ik hou van grootse uitzichten, van bossen en bergen en van alle verschillende seizoenen.


Ik geniet van een goede kop koffie, verse bloemen, concerten en festivals en ik verzamel mooie momenten. Met en zonder camera.