IMG_0239.jpg

Mijn naam is Renate, fotograaf voor ondernemers die ontspannen en zichzelf willen zijn in de foto's die we maken. Door je te fotograferen zoals je bent, met jouw unieke persoonlijkheid en stijl, trek je de klanten aan die passen bij jou.

Het liefst werk ik met je samen op een plek die bij je past, zodat de foto's vanuit flow ontstaan. In het bos, op het strand of in een stad. In je kantoor of atelier. Uit je hoofd en in het moment.

als je op je gemak bent,

ontstaan de beelden vanzelf

 

Niet teveel nadenken, maar leuk en ontspannen. Terwijl we genieten van de buitenlucht en kletsen over jou en je bedrijf, maken we foto's waar je blij van wordt en waarin je jezelf herkent. 

Hey,

 

Wanneer we samenwerken op een plek die bij je past, en je kunt genieten

van het moment, dan maken we geen foto's maar ervaringen 

Flashback Natuur-44.JPG

Zo lang als ik me kan herinneren denk ik in beelden. De eerste camera kreeg ik van mijn ouders en daarmee legde ik zoveel mogelijk van mijn kleine wereld vast. Mijn eerste baantje was het ontwikkelen van films in de locale fotowinkel. Later ging ik reizen en fotografeerde ik vooral landschappen, die zijn geduldig en daardoor leerde ik kijken, en schoonheid in verschillende omgevingen waarderen. 

 

Tijdens de opleiding aan de Fotovakschool ontstond mijn passie voor het fotograferen van mensen. Ik leerde dat net als in de natuur, schoonheid in alles en iedereen zit. Dat portretten niet gaan over uiterlijk maar het innerlijk naar buiten laten komen. 

Een tijd lang fotografeerde ik part-time naast mijn kantoorbaan, maar toen ik in 2016 niet langer bij het bedrijf kon blijven, besloot ik de stap te wagen en full-time fotograaf te worden. Sindsdien help ik dagelijks ondernemers aan nieuwe, frisse portretten en content voor websites en social media. 

 

Naast fotograaf en content guide ben ik de trotse moeder van Julia. Samen maken we graag reizen: stedentrips en roadtrips. Ik hou van grootse uitzichten, van bossen en bergen en van alle verschillende seizoenen. Ik geniet van goede koffie, verse bloemen, concerten en ik verzamel mooie momenten. Met en zonder camera.