@2019  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn

WIE IS FLASHBACK FOTOGRAFIE?

Ik ben Renate, het gezicht achter Flashback Fotografie. Ik woon in Hoofddorp en fotografeer sinds 2011 ondernemers, bedrijven en bruiloften door heel Nederland en in het buitenland. Mijn stijl is klassiek, licht en fris. Ik vind het belangrijk dat je jezelf herkent in de foto's dus ik fotografeer je altijd met een persoonlijk oog en ik neem de tijd, zodat het een ontspannen shoot wordt. 

Tot 2016 fotografeerde ik naast mijn baan op een kantoor. Toen het bedrijf werd overgenomen en mijn baan kwam te vervallen, was de keuze snel gemaakt. Sindsdien ben ik full time fotograaf en help ik andere ondernemers om online beter zichtbaar te zijn.

Naast fotograaf ben ik de trotse moeder van Julia. Samen maken we mooie reizen: stedentrips en roodtrips. Ik hou van grootse uitzichten, van bossen en bergen en van alle verschillende seizoenen. Ik geniet van goede koffie, verse bloemen, concerten en natuurlijk maak ik het liefst mooie herinneringen. Met en zonder camera. 

Renate & Julia

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ?

Eva
Sylvia
Fenna
Marieke

WAAROM WORD IK BLIJ VAN EEN GOEDE FOTO?

Ik hou van mooie beelden. Rustige maar kleurige foto's waarin de persoon straalt. Portretten waarin ik mensen van hun krachtige, maar ook zachte kant laat zien. Vaak hoor ik: 'ik ben helemaal niet fotogeniek'. Maar ik ben van mening dat iedereen fotogeniek is. Iedereen heeft unieke features. De een heeft mooie ogen, de ander een stralende lach of prachtig haar. Sommige mensen hebben alles mee, maar dat is niet wat je fotogeniek maakt. Je uitstraling is wat jou bijzonder maakt. En die haal ik in mijn portretten graag naar boven. Wanneer jij straalt en je blij wordt van je portret, dan is mijn dag helemaal goed!