07B8DB8F-8C54-4C8A-A9CA-BD31B12C2DDF.JPG

Ik ben Renate, het gezicht achter Flashback Fotografie. Sinds 2011 help ik ondernemers die beter zichtbaar willen zijn door het maken van foto's voor websites en social media. Daarnaast help ik met het schrijven van teksten die je inspireren om meer van jezelf te laten zien.

 

Tot 2016 fotografeerde ik naast mijn baan op een kantoor. Toen het bedrijf werd overgenomen en mijn baan kwam te vervallen, was de keuze snel gemaakt. Sindsdien ben ik full time fotograaf en help ik andere ondernemers om online beter zichtbaar te zijn.

Naast fotograaf ben ik de trotse moeder van Julia. Samen maken we mooie reizen: stedentrips en roodtrips. Ik hou van grootse uitzichten, van bossen en bergen en van alle verschillende seizoenen. Ik geniet van goede koffie, verse bloemen, concerten en natuurlijk maak ik het liefst mooie herinneringen. Met en zonder camera. 

BEN JIJ OP ZOEK NAAR LICHTE, FRISSE FOTO'S VOOR JE BEDRIJF, WEBSITE OF SOCIALS?

IK HELP JE GRAAG, MET FOTO'S EN TEKST.

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR MIJ: 

  • Ik weet snel een ontspannen sfeer te creëren zodat je je op je gemak voelt voor mijn camera; 

  • Wanneer je ontspannen bent, komt jouw kracht naar boven, en die zie je terug in de foto's;

  • Vanwege de lichte, frisse foto's;

  • Je bent fotogeniek! Ik zorg ervoor dat je een serie foto's krijgt waar je trots op bent en die je met plezier gebruikt;

  • Ik help je vooraf, door samen na te denken over de setting en de styling

JEZELF LATEN ZIEN - IN BEELD EN TEKST

Ik weet hoe je je voelt; het is tijd voor een recente foto maar iets houdt je tegen. Je zoekt naar een excuus en je stelt het steeds uit. Voor de camera staan is niet jouw ding. Het os ongemakkelijk en confronterend. Maar je hebt een nieuwe site, je wilt een nieuw product promoten op social media of het is gewoon tijd voor een update. 

 

Of: je hebt de foto's laten maken en je bent er blij mee. Maar je loopt vast op de tekst. Hoe ga je de connectie aan met je volgers? Over welke onderwerpen kun je schrijven? Welke teksten passen er bij jouw product? Je bent even helemaal inspiratieloos. 

In beide gevallen help ik je graag. Sinds 2011 hielp ik al honderden mensen aan mooie, nieuwe foto's voor profielen, websites en social media. Daarnaast kun je bij mij Inspiratie Sessies boeken voor wanneer je vastloopt op je begeleidende teksten. 

 

Jij hebt de kracht om iemand vast te leggen zoals de persoon is. Ik zie mezelf, wie ik echt ben.

Je bent snel en professioneel, maar ook lief en je stelt mensen op hun gemak, waardoor het makkelijk is om je open te stellen.

@2020  RENATE BOERE | FLASHBACK FOTOGRAFIE | ALL RIGHTS RESERVED

  • Flashback Fotografie Instagram
  • Flashback Fotografie Facebook
  • Flashback Fotografie LinkedIn