top of page
Image by JEsse

3 x per jaar shoot 

Wanneer je extra goed (en vooral helemaal als jezelf) zichtbaar wilt zijn, en je niet steeds op zoek wilt naar een nieuwe fotograaf, maar naar een samenwerking zoekt met iemand die jou écht ziet, en jou en je bedrijf mooi voor je in beeld kan brengen, zodat je groei een boost krijgt, dan is deze Personal Branding Jaarstoot voor jou! 

 

Doordat we regelmatig fotograferen, leer ik jou en je bedrijf steeds beter kennen, waardoor we makkelijker samen brainstormen over je volgende shoot, locaties en kleuren. Je hoeft niet steeds opnieuw aan iemand te wennen, maar je weet wat je krijgt: we gaan voor langere tijd een samenwerking aan. En je hebt altijd genoeg actuele foto's om jaar-rond te posten. 

Dit is dé shoot voor jou wanneer je: 

⭐︎ een complete beeldbank wilt, verdeeld over de verschillende seizoenen:

⭐︎ behoefte hebt om gedurende het hele jaar actuele beelden van jou en je bedrijf te delen; 

⭐︎ een duidelijk herkenbare branding neer wilt zetten; 

⭐︎ genoeg foto's wilt om je missie en boodschap actief onder de aandacht te brengen; 

⭐︎ top of mind wilt blijven bij je klanten en je doelgroep; 

⭐︎ online actief bent en steeds weer nieuwe content wilt delen; 

01 een online of telefonisch kennismakingsgesprek

Hier kijken we of we een match zijn, we bespreken je wensen en de mogelijke opties. Als we gaan samenwerken, ontvang je na ons gesprek een bevestiging, de factuur. voor de aanbetaling en een document ter voorbereiding op de shoot,


02 invulbare shotlist & moodboard

Dit document gebruiken we ter voorbereiding om je concept, de kleuren, styling en locatie te bepalen en als handleiding voor jouw op maat gemaakte shoot. We maken een gezamenlijk Pinterest moodboard aan


03 relaxte opstart - optie - 

Als het je eerste fotoshoot is, of je vind het spannend om voor de camera te staan, of je wilt eerst even landen voordat we beginnen, kun je kiezen voor 30 minuten extra tijd aan het begin van onze fotoshoot. 
04 fotografie

We fotograferen 3 x 3 uur op de afgesproken locatie(s). Er is ruimte voor kledingwissels zodat je meer afwisseling hebt in je beelden. Wil je tussendoor persoonlijke stockfoto's laten maken voor je website of socials? Vraag me zeker naar de mogelijkheden!


05 maak een selectie van jouw beelden

Binnen 2 werkdagen ontvang je een online gallery met de beelden waaruit je kunt kiezen. Je maakt zelf de selectie van de 40 beelden die je per shoot wilt ontvangen. Na de selectie volgt de bewerking. Je kunt altijd meer beelden afnemen dan afgesproken. Extra foto's zijn Euro 10 per stuk. 


06 klaar om te posten

Binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto's via dezelfde online gallery. Je kunt ze meteen downloaden! Daarnaast ontvang je een e-book over het strategisch inzetten van je foto's.

Hoe werken we samen 

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
5P3A2608.jpg

Wil je meer weten

Ik ben brand fotograaf maar ook actief meedenker voor jouw bedrijf. We maken geen standaard foto's op standaard locaties, maar we kijken en brainstormen samen naar de beste opties voor jouw bedrijf. 

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten over een samenwerking en hoe dat eruit zou kunnen zien, laten we dan een kennismaking inplannen om te bepalen of we een match zijn. 

"Het is fijn om niet elke keer te hoeven uitleggen

wie ik ben en wat ik doe. We gaan gewoon door waar we

gebleven zijn, het is een samenwerking"

Volg me op instagram