DE FLASHBACK MANIER

Bruiloften van 6 uur of langer fotografeer ik altijd samen met Marjolein. We beginnen de dag wel afzonderlijk: 1 van ons start bij de bruid en de ander bij de bruidegom. Zo missen we geen moment! We houden van spontane en ontspannen foto's, dus we vragen jullie niet om heel veel te poseren. 

 

Wordt het een grootse happening of klein en intiem? Wij leggen jullie hele verhaal van begin tot eind vast: alle details en emoties nemen we mee. Hoe de dag verloopt, ligt helemaal aan jullie planning. Wij zoeken de sfeer en de emotie, de rest is aan jullie!

 

Wij vinden het belangrijk dat het klikt en dat alles vooraf voor iedereen duidelijk is. Daarom komen wij even vrijblijvend langs om kennis te maken en om de details van jullie bruiloft door te nemen. 

Er is een Flashback Fotografie bruiloft-checklist die antwoord geeft op jullie vragen en die van ons. Je kunt hem aanvragen door op de link hierboven te klikken, of je klikt op de Freebies link. 

 

Vinden jullie het prettig om vóór de bruiloft alvast aan de camera (en aan ons) te wennen? Dan is een Loveshoot misschien een goed idee? We maken dan alvast een reeks mooie foto's van jullie samen. Deze kun je eventueel ook gebruiken voor de uitnodiging of om jullie verloving aan te kondigen. 

 

Hebben jullie meer vragen over bruidsfotografie of wil je contact opnemen? Bel of stuur een e-mail met gegevens en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Wij vinden het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen,

zodat je echt kunt genieten.

Vraag hier onze Wedding Guide aan.

 

Deze staat vol met tips en trucs over fotografie

op jullie trouwdag.