VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom kies je voor Flashback Fotografie? 
Ik vind het natuurlijk superleuk als je voor mij kiest! Uit eigen ervaring weet ik hoe spannend het kan zijn voor de camera, dus ik zorg ervoor dat je op je gemak bent, en dat jouw persoonlijkheid door de foto heen straalt zodat je een mooie serie beelden krijgt, zodat je jezelf kunt laten zien op je website en je online profielen. Mijn fotografie is licht en fris. Het wil ook nog wel eens gebeuren dat je per ongeluk met extra zelfvertrouwen naar huis gaat.

Hoe werken we samen? 

Voor onze shoot, plan ik graag een telefoon- of facetime-gesprek in zodat ik een indruk krijg van wie je bent en waar je voor staat. Samen maken we een serie foto's die jouw uitstraling en de uitstraling van je bedrijf versterken. Daarmee help ik je om de klanten aan te trekken die passen bij jou. 

 

Waar fotograferen we? 

Het liefst werk ik buiten, bij natuurlijk licht. Wil je een natuurlijke achtergrond, zoals een bos of het strand, dan spreken we daar af, maar wil je liever meer een zakelijke achtergrond, een hotellobby of juist een gezellig koffietentje, dan kan dat natuurlijk ook! In ons voorgesprek bespreken we jouw wensen en wat het beste past bij jouw bedrijf.  

Heb je tips voor kleding en makeup? 

Jazeker! Tijdens ons voorgesprek praten we over je stijl: wie je bent, wat voor bedrijf je hebt en wat je wilt uitstralen. Aan de hand van de locatie en het seizoen kiezen we een of meer looks voor de shoot. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om haar en makeup bij te boeken zodat je als de beste versie van jezelf voor de dag komt. Klik hier voor een PDF met meer tips. 

Flashback-09.jpg

Wat doen we als het slecht weer is? 

Als we een buitensessie gepland hebben en het weer is echt heel slecht, dan moeten we de shoot helaas verzetten. Aan het verzetten van een shoot zijn geen kosten verbonden. We plannen zo snel mogelijk weer een nieuwe datum in. 

Wat doen we als er iets tussenkomt? 

Als we een sessie gepland hebben en er komt iets tussen, dan zullen we de shoot in goed overleg verzetten. Ik ben naast ondernemer ook moeder en er kan altijd last minute iets gebeuren. Ik ben daarin flexibel, dus aan het verzetten van een shoot zijn geen kosten verbonden. We proberen zo snel mogelijk weer een nieuwe datum in te plannen. Eventuele kosten voor haar, styling en make-up kunnen wel worden doorberekend. 

Wanneer zijn de foto’s klaar?

De fotoshoot zelf duurt tussen de 3 kwartier en ongeveer 3 uur, dat ligt aan de sessie die je boekt. Wanneer je visagie bij de shoot boekt, dan komt er ongeveer een uur bij. Na de shoot zoek ik de foto’s uit en stuur ik de mooiste foto’s binnen twee weken per online gallery aan je door. Wil je de foto's sneller ontvangen? Spoedopdrachten zijn in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Meer weten over mij?

Klik hier voor meer informatie.

Staat je vraag er niet bij? 

Vul dan gerust het formulier hieronder in, of klik hier.

Belangrijk: 

  • De foto's mogen nooit door een derde partij gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder vermelding/logo en schriftelijke toestemming van Flashback Fotografie.

  • Wanneer je mijn foto's online gebruikt, hoort er een naamsvermelding bij. Een vermelding van @Flashbackfotografie is niet alleen netjes en sociaal, maar ook wettelijk verplicht. 

 
Daphne

"Wat fijn dat je aangaf hoe ik het beste kon poseren en dat je meteen ziet wat wel en niet werkt voor me"

Femke

"Ik zie in de shoot meerdere gezichten van mezelf en kan de foto's daardoor overal voor gebruiken"

MEER INFO OF BOEKEN?

Dank je wel voor je reactie!