top of page

Veelgestelde vragen: 

 • Hoe werken we samen?
  We plannen een telefoon- of zoomgesprek in zodat we kunnen kennismaken, je wensen kunnen bespreken en een concept voor de fotoshoot uit kunnen werken. Ik maak ook gebruik van een digitale vragenlijst, maar meestal komen alle onderwerpen al in ons gesprek aan bod. Het concept van de shoot verwerken we in een Pinterest Moodboard zodat je een overzicht hebt van de locatie, de kleuren en de stijlen die je aanspreken en die bij jou en je bedrijf passen. Na twee weken ontvang je de bewerkte foto's in een online gallery, je kunt hierin aangeven wat je favoriete foto's zijn en welke je wilt ontvangen.
 • Waar fotograferen we?
  Tijdens ons voorgesprek praten we onder andere over welke locatie het beste past bij jou en je bedrijf. Het is prettig als je omgeving reflecteert wat je uit wilt stralen: rust, klassiek, licht, stoer... Het liefst werk ik met natuurlijk licht. Daarbij heb je verschillende opties: we boeken een fotostudio in de setting en kleuren die bij je passen, we kunnen naar buiten (bos, strand, stad...) maar ook binnen bij je thuis of in je praktijk. Vraag me naar de lijst met locaties, er staat zeker iets voor je tussen.
 • Heb je style tips?
  Jazeker! Tijdens ons kennismakingsgesprek praten we uitgebreid over je concept en je stijl: wie je bent, wat voor bedrijf je hebt en wat je wilt uitstralen. Aan de hand van de locatie en het seizoen kiezen we een of meer looks voor de shoot. Op deze pagina heb ik een aantal zaken voor je op een rij gezet.
 • Wat doen we als er iets tussenkomt?
  Als we een sessie gepland hebben en er komt iets tussen, of je voelt je niet goed dan verzetten we de shoot. Deze tijd vraagt om flexibiliteit, dus aan het verzetten van de shoot zelf zijn geen kosten verbonden. Mocht er een locatie voor je gereserveerd zijn, dan worden deze kosten wel altijd doorberekend. Wanneer de shoot helemaal afgezegd word, dan worden de kosten van de shoot en de locatie in rekening gebracht. Je kunt alles teruglezen in de Algemene Voorwaarden.
 • Wanneer zijn de foto's klaar?
  ​De fotoshoot zelf duurt tussen de 3 kwartier en ongeveer 3 uur, dat ligt aan de sessie die je boekt. Na de shoot zoek ik de foto’s uit en stuur ik de mooiste foto’s binnen twee weken per online gallery aan je door. Hieruit kun je zelf de mooiste foto's kiezen. Wil je de foto's sneller ontvangen? Spoedopdrachten zijn in overleg natuurlijk ook mogelijk.
 • Waarom is naamsvermelding belangrijk?
  Online is het gebruikelijk om de naam van de fotograaf te vermelden bij je foto. Dit heeft geen andere reden dan dat het wettelijk verplicht is.
Anchor 1
Voor overige vragen of een boeking: 

Dank je wel voor je reactie!

Flashback-kantoor 02.jpg
bottom of page