CONTENT GUIDE

Een persoonlijk programma van 3 maanden met mooie gesprekken en oefeningen over ontspannen en authentiek zichtbaar zijn, en het maken van content waarmee je je ideale klant aanspreekt

Content Guide is voor jou, wanneer je:  

  • het best spannend vindt om jezelf te laten zien: op foto's en in je teksten;

  • ongemakkelijk wordt bij het idee om voor de camera te staan;

  • stockfoto's gebruikt, en voelt dat dit persoonlijker kan;

  • wel persoonlijker wilt worden in beeld en tekst, maar je weet niet goed hoe;

  • onzeker wordt van anderen in jouw vakgebied, die beter zichtbaar zijn;

  • geen structuur hebt om te posten op social media, je website of blog;

  • meer met social media wilt doen, maar nog geen manier hebt gevonden die voor jou werkt;

  • uitstelgedrag ervaart, of weinig inspiratie hebt om te posten.

Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod, zodat je straks met plezier en zelfvertrouwen online verschijnt

0M2A2631.jpg

Bijna alle vrouwen die ik zie en spreek, herkennen de bovengenoemde gevoelens of hebben deze twijfels. Ik laat je graag zien dat het ook anders kan! Ook jij kunt ontspannen voor de camera staan en met plezier het zelfverzekerde gezicht van je bedrijf zijn. En persoonlijkere posts maken op een manier die bij jou past. 

 

Wanneer je beter (en vooral helemaal als jezelf) zichtbaar wilt zijn, en je wilt groeien met je bedrijf, of wanneer je er klaar mee bent dat het stil is wanneer je een nieuwe post hebt geplaatst en je te weinig interactie krijgt, dan is dit hét 3-maanden programma voor jou!

Wat krijg je bij het Content Guide Programma? 

3 x een dieptegesprek van 1.5 uur over jou, je business en je online zichtbaarheid (nu - voortgang - toekomst);

Een analyse van je huidige social media profielen; (bijvoorbeeld Instagram / Linkedin / Facebook) 

Advies over verbeterpunten van je social media profielen en opdrachten;

We bespreken je doelgroep, je ideale klant, je overtuigingen;

30 nieuwe profielfoto's (en een plan voor de shoot, zodat je beelden krijgt die je wílt posten);

Mijn Online Inspiratie kaartenset, zodat je nooit zonder onderwerpen bent om over te schrijven;

Online training: werkboeken en tools (Je ideale klant, zelf betere foto's maken met je mobiel, apps en websites die ik gebruik en die jij in je eigen tempo en tijd kunt doornemen en toepassen;

3 maanden lang toegang tot mijn online fotobibliotheek: hieruit download je rechtenvrij de foto's voor je eigen gebruik;

3 maanden lang Cheerlead Service: je mag me mailen, appen of bellen met vragen.

sort stories mini sessies

"Het is prettig als een 'buitenstaander' 3 maanden lang meekijkt met je bedrijf en je aanspreekt op je blinde vlekken. Renate zag waar het niet klopte - en kwam met een passende oplossing".

Hoe werken we samen:

1.

PLANNEN:
Wanneer je contact met me opneemt, plannen we meteen een datum voor het eerste gesprek in. We kunnen persoonlijk afspreken, of een online gesprek inplannen. Je ontvangt de bevestiging in de mail.

2.

AAN DE SLAG:

We nemen de analyse van je online profielen en/of website samen door en maken een opzet met de punten waar we aan kunnen werken. Dit kunnen praktische dingen als tips en trucs zijn, maar ook: wie is je ideale klant en hoe blijf je authentiek in je verhalen en waar loop je tegenaan met jezelf te laten zien. 

3.

OPDRACHTEN & DE FOTOSHOOT:

Samen maken we een plan voor de komende 3 maanden. Daarna ga je aan de slag om te ontdekken wat voor jou wel of niet werkt. We nemen je online profielen (informatie en foto's) door. Ik geef je een concreet en op maat gemaakt advies waardoor je snel een professioneler profiel neerzet, die bij zal dragen aan je zichtbaarheid als ondernemer. We maken een afspraak voor nieuwe profielfoto's zodat je goed kunt starten. 

4.

CHEERLEADER: 

Tussen de gesprekken door, ben ik je cheerleader! Ik hou je accountable en je kunt me vragen stellen, foto's en video's met me doorspreken, sparren over ideeën die je hebt voor posts.

5.

EVALUEREN:

Aan het einde van de 3 maanden, plannen we een evaluatiegesprek in. Tijdens deze evaluatie maken we de balans op en komen we tot de stappen die jij zelfstandig kan zetten om door te gaan.

Wat zijn de kosten?

Een Content Guide Traject kost 1 x Euro 1.395 ex BTW / of 3 x 469,- ex BTW

IMG_0235.jpg

Ik ben Renate - sinds heel lang fotograaf maar sinds 2016 full-time fotograaf. Des te meer mensen ik fotografeerde, hoe duidelijker het werd dat ik niet de enige ben met onzekerheden en negatieve overtuigingen.

 

Nu help ik dagelijks vrouwelijke ondernemers om zichtbaar in beeld te komen met hun bedrijf. Ik fotografeer ze op een authentieke manier zodat ze zichzelf herkennen en waardoor de negatieve overtuigingen die ze over zichzelf hebben, verdwijnen. Ze zijn ontspannen en zelfverzekerd voor de camera.

 

Maar alleen mooie foto's is soms niet genoeg. Soms bleven de overtuigingen hangen en hadden mijn klanten de foto's, maar ze pakten niet door. Het schrijven van content ging niet vanzelf, want ze hadden geen onderwerpen of geen tijd.

 

Daarom ontwikkelde ik een 3 maanden programma: ‘Content Guide’ waarin we jouw klanten stap voor stap beter duidelijk maken wie jij bent en wat jij doet. Op een manier die bij jou past, met jouw gezicht en in jouw woorden.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van het Content Guide Programma?

Het is een enorme boost voor je zichtbaarheid! Ik zet je aan tot aktie, spiegel je blinde vlekken, geef je advies over wat je simpel kunt doen om professioneler in beeld te komen bij je klant, en geef je handige tools en werkboeken om je profiel professioneler te maken. Daarnaast ontvang je ook meteen een set nieuwe profielfoto's! We pakken in 3 maanden alles aan om je zichtbaarheid te vergroten.

Waarom 1 op 1? Is een groep niet makkelijker?

Voor mij werkt het beter om persoonlijk in jouw situatie te duiken en mee te kijken in jouw bedrijf. Er is niet 1 specifiek antwoord dat voor meerdere bedrijven opgaat. Jij en je bedrijf zijn uniek, en de oplossing voor je situatie is dat ook. 

Je bent fotograaf en geen coach, toch? 

Klopt 100%. Maar doordat ik zelf ondernemer ben en als alleenstaande moeder mijzelf wel moest profileren om mijn gezin te onderhouden, liep ik tegen dezelfde problemen aan als een groot deel van mijn klanten, en weet ik inmiddels wat wel en niet goed werkt. Met praktische tips, die ikzelf ook gebruik, kan ik je helpen om helemaal als jezelf zichtbaar te zijn. 

Heb je een andere vraag, ik vind het altijd fijn om het gesprek met je aan te gaan! Neem hier contact met me op.

sort stories mini sessies

Ik ben heel blij met de uitgebreide analyse van mijn profielen en alle suggesties voor het gebruik van hashtags tot het verbeteren van mijn bio en de keuze voor mijn doelgroep!