top of page
9369942-SC-06-2021-01_edited.jpg

business branding fotoshoot

Deze shoot is voor de Teams, de Compagnons, de CEO's en ondernemers die samen een succesvol bedrijf hebben neergezet en in een krachtige shoot de gezamenlijke wisselwerking - maar ook hun eigen persoonlijkheid terug willen zien. Foto's van deze shoot zijn online te gebruiken, zoals op websites en sociale media, maar ook voor (online) publicaties. 

 

We bespreken vooraf wie jullie samen zijn, wie je zelf bent en wat je samen wilt uitstralen tijdens de shoot. De locatie(s) stemmen we af op jullie wensen Haar en visagie is in het pakket opgenomen. Styling is optioneel.. 

de voordelen van een business branding shoot

⭐︎ Begeleiding bij de shoot en je content door middel van een goed concept en een moodboard;

⭐︎ We versterken de branding van jullie bedrijf met passende beelden die uitstralen waar jullie voor staan;

⭐︎ We maken beelden van beide compagnons samen en apart zodat er 1 duidelijk herkenbare stijl is;

⭐︎ Haar en visagie zijn inbegrepen zodat jullie beiden hetzelfde uitstralen, terwijl je ook apart van elkaar eenheid houd;.

⭐︎ Afbeeldingen zijn vrij van Licentie: altijd toestemming voor publicatie.

01 een online of telefonisch kennismakingsgesprek

Hier kijken we of we een match zijn, we bespreken jullie wensen en de mogelijke opties. Als we gaan samenwerken, ontvang je na ons gesprek een bevestiging, de factuur en een document ter voorbereiding op de shoot.


02 invulbare shotlist & moodboard

Dit document gebruiken we ter voorbereiding om je concept, de kleuren, styling en locatie te bepalen en als handleiding voor jouw op maat gemaakte shoot. Ik maak een Pinterest moodboard aan.


03 fotografie

We fotograferen 2 uur op de afgesproken locatie(s). Er is ruimte voor kledingwissels zodat je meer afwisseling hebt in je beelden. Wil je tussendoor persoonlijke stockfoto's laten maken voor je website of socials? Vraag me naar de mogelijkheden!
04 fotografie

We fotograferen 2 uur op de afgesproken locatie(s). Er is ruimte voor kleding-wissels zodat je meer afwisseling hebt in je beelden. Wil je tussendoor persoonlijke stockfoto's laten maken voor je website of socials? Vraag me naar de mogelijkheden.05 maak een selectie van jouw beelden

Binnen 2 werkdagen ontvang je een online gallery met de beelden waaruit je kunt kiezen. Je maakt zelf de selectie van de 25 beelden die je wilt ontvangen. Na de selectie volgt de bewerking. Je kunt altijd meer beelden afnemen dan afgesproken. Extra foto's zijn Euro 12,50 per stuk. 


06 klaar om te posten

Binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto's via dezelfde online gallery. Je kunt ze meteen downloaden! Daarnaast ontvang je een e-book over het strategisch inzetten van je foto's.

hoe werken we samen

wat mijn klanten zeggen

B7D7D3F3-CE51-4ED2-BD9F-4DFD252BC967.JPG
61CCFEFF-48AC-4B01-8AEC-DA196CD1FF26.JPG
511CBD2A-BA93-4DC7-9655-E7B36A6DA15B.JPG
8B32151C-2191-404A-9FA5-7239C7F78CD7.JPG
A8009D33-FF53-4183-BB63-55AD6DB22911.JPG
Renate-06.jpg

Wil je meer weten

Ik ben brand fotograaf maar ook actief meedenker voor jouw bedrijf. We maken geen standaard foto's op standaard locaties, maar we kijken en brainstormen samen naar de beste opties voor jouw bedrijf. 

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten over een samenwerking en hoe dat eruit zou kunnen zien, laten we dan een kennismaking inplannen om te bepalen of we een match zijn. 

bottom of page