PERSONAL

B R A N D I N G   S H O O T

Een personal branding shoot is dé shoot om te boeken wanneer je meer van jezelf wilt laten zien dan in een standaard portret van jezelf. We praten over jóu en je bedrijf, we denken na over wat je wilt uitstralen, welke kleuren bij je passen en zoeken daar een locatie bij. 

 

Je ontvangt genoeg materiaal om je website te vullen. We maken afwisselende portretten, die jou en je werkzaamheden goed in beeld brengen en die je ook kunt gebruiken op social media. 

 

Door middel van moodboards bepalen we de stijl en de setting van je shoot. We passen je kleding, kleuren en de locatie op jouw wensen aan, zodat het helemaal past bij jou en je bedrijf.

We maken samen een serie foto's die je personal branding versterken, zodat jouw persoonlijkheid naar buiten komt en mensen zien wie je écht bent. Ik help je om zo natuurlijk mogelijk te poseren en door snel te zien wat voor jou wel of juist niet werkt. 

IMG_0511.jpg

In een ontspannen setting maken we beelden die passen bij jou en je onderneming;

Jouw personal branding versterken met foto's waarin je jezelf bent;

Hulp bij de look en feel van de shoot en je content door middel van een moodboard;

Als optie kunnen kun je visagie bijboeken;

Extra zelfvertrouwen door de positieve reacties die je gaat ontvangen :-) 

De voordelen van een Personal Branding Shoot

De shoot was ontzettend leuk en fijn. Renate nam de tijd en koos meerdere plekken: binnen, buiten, zittend en staand om foto's te nemen.

Jidske Groot | Klein en Groot Coaching

Renate heeft voor mijn salon foto's gemaakt van mij en de praktijkruimte. Ik ben zeer tevreden. Renate is een warm persoon, waardoor je je snel op je gemak voelt en dat is te zien op de uitstraling vd foto's.. Ze neemt de tijd en heeft een kritische blik en veel humor.. Zeer prettige samenwerking!

1.

HOE WERKEN WE SAMEN?

Wanneer je contact met me opneemt, maken we alvast kennis via de telefoon, of via Skype of Zoom. We bespreken kort wat je wilt en wat de kosten zijn en we prikken alvast een datum.

Na de kennismaking, stuur ik je de factuur voor de aanbetaling toe. Eventueel maken we een moodboard aan, waarop we samen kunnen pinnen om je stijl, je kledingkeuze en je kleuren verder te bepalen.

Op de dag van de shoot spreken we bij je thuis af, of in het bos, op het strand of in jouw favoriete koffietentje! Een Personal Branding Shoot duurt ongeveer 2 uur: dit ligt aan je wensen, de locatie en eventuele kledingwissels. 

Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een bewerkte selectie van 20 van jouw mooiste foto's. 

Mijn tarieven beginnen bij Euro 395,00 ex. BTW / ex. reiskosten

2.

3.

4.

5.

Heb je vragen? Klik hier voor meer informatie of neem contact met me op als je even wilt sparren of als je wilt overleggen over welke shoot het beste bij je past. 

Klik op de foto om meer te lezen over mij.