top of page
Camera-08.jpg

brand stories fotoshoot

Deze shoot is perfect voor wanneer je als ondernemer gezien wilt worden zoals je bent, om je zelfverzekerder te voelen voor de lens en om een goede connectie te maken met je ideale klant. 

 

We bespreken wie je bent, wie je klanten zijn en denken na over wat je wilt uitstralen, welke kleuren bij je passen, je kleding en zoeken daar een locatie bij. 

 

Je ontvangt genoeg materiaal om de komende tijd je website te vullen. We maken afwisselende portretten, die jou en je bedrijf goed in beeld brengen en die je kunt inzetten om je zichtbaarheid te vergroten op socale media. 

de voordelen van een personal brand shoot

⭐︎ In een ontspannen setting maken we beelden die afgestemd zijn op jou en je onderneming;

⭐︎ Jouw Personal Branding versterken met foto's waarin je jezelf echt laat zien;

⭐︎ Begeleiding bij de shoot en je content door middel van een goed concept en moodboard;

⭐︎ Extra zelfvertrouwen door de positieve reacties die je gaat ontvangen

01 een online of telefonisch kennismakingsgesprek

Hier kijken we of we een match zijn, we bespreken je wensen en de mogelijke opties. Als we gaan samenwerken, ontvang je na ons gesprek een bevestiging, de aanbetaling en een document ter voorbereiding op de shoot.


02 invulbare shotlist & moodboard

Dit document gebruiken we ter voorbereiding om je concept, de kleuren, styling en locatie te bepalen en als handleiding voor jouw op maat gemaakte shoot. We maken een gezamenlijk Pinterest moodboard aan


03 relaxte opstart - optie - 

Als het je eerste fotoshoot is, als je het spannend vindt om voor de camera te staan, of je wilt eerst even landen voordat we beginnen, kun je kiezen voor 30 minuten extra tijd aan het begin van onze fotoshoot. 
04 fotografie

We fotograferen 2 uur op de afgesproken locatie(s). Er is ruimte voor kledingwissels zodat je meer afwisseling hebt in je beelden. Wil je tussendoor persoonlijke stockfoto's laten maken voor je website of socials? Vraag me naar de mogelijkheden!


05 maak een selectie van jouw beelden

Binnen 2 werkdagen ontvang je een online gallery met de beelden waaruit je kunt kiezen. Je maakt zelf de selectie van de 25 beelden die je wilt ontvangen. Na de selectie volgt de bewerking. Je kunt altijd meer beelden afnemen dan afgesproken. Extra foto's zijn Euro 12,50 per stuk. 


06 klaar om te posten

Binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto's via dezelfde online gallery. Je kunt ze meteen downloaden! Daarnaast ontvang je een e-book over het strategisch inzetten van je foto's.

hoe werken we samen

woorden om in een lijstje te stoppen

1B851B6C-3F50-42AF-9E74-D0388CB53248.JPG
61CCFEFF-48AC-4B01-8AEC-DA196CD1FF26.JPG
511CBD2A-BA93-4DC7-9655-E7B36A6DA15B.JPG
8B32151C-2191-404A-9FA5-7239C7F78CD7.JPG
A8009D33-FF53-4183-BB63-55AD6DB22911.JPG
5P3A2608.jpg

Wil je meer weten

Ik ben brand fotograaf maar ook actief meedenker voor jouw bedrijf. We maken geen standaard foto's op standaard locaties, maar we kijken en brainstormen samen naar de beste opties voor jouw bedrijf. 

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten over een samenwerking en hoe dat eruit zou kunnen zien, laten we dan een kennismaking inplannen om te bepalen of we een match zijn. 

Volg me op instagram

bottom of page