top of page

a brand new you

Dé exclusieve fotoshoot waarbij we alles voor je uit handen nemen

Mijn Team en ik zijn gestart met een supermooi concept. Deze luxe en exclusieve Brand New You fotoshoot brengt je de ervaring dat het anders kan: compleet verzorgd en waarbij jij volledig tot je recht komt. Je ontvangt natuurlijk een compleet nieuwe beeldbank, maar nog belangrijker is dat je een exclusieve ervaring krijgt: tijdens deze shoot wordt je helemaal in de watten gelegd. We nemen de hele dag uitgebreid de tijd voor jou. Je krijgt de luxe die je verdient, alles wordt voor je geregeld! Je hoeft nergens over na te denken, ervaart geen stress vooraf, je loopt op de shootdag de locatie binnen en alles staat zoals afgesproken voor je klaar.

Samen hebben we een shoot ontwikkeld die je rust geeft en die tegelijkertijd ook eenheid uitstraalt. Een krachtige, vrouwelijke en zakelijke shoot, die bovendien vooral heel relaxed is. Geen stress meer vooraf over de juiste kleding(looks), over jouw haarstijl, accessoires, bijpassende make-up of het zoeken naar een toplocatie.

 

We nemen al het regelwerk voor je uit handen, zodat jij geen argumenten meer hebt om je groei nog langer uit te stellen. 

 

Uiteraard ontbreekt het je deze dag aan niets, de hele dag door staat er voldoende voor je klaar om goed gehydrateerd te blijven, en ontvang je een luxe lunch en gezonde snacks tussendoor. A brand new you gaat namelijk niet alleen maar over de uiterlijke verzorging maar juist ook over de innerlijke verzorging, zodat jij met compleet zelfvertrouwen van buiten straalt als nooit tevoren.

 

Het wordt een ervaring, zodat je kunt uitstralen wie je echt bent en zodat je écht die volgende stap gaat maken in je branding en in je bedrijf: a Brand New You.

Mijn klanten zeggen: 

 

“Renate stelde me op mijn gemak, zodat alle spanning uit mijn gezicht was. Het was een fijne en ontspannen shoot, zeker voor herhaling vatbaar.”

 

“Tijdens de shoot kwam alles samen. Ik ben zo blij met het resultaat, het zet veel meer in gang dan alleen maar het ontvangen van de foto’s: mijn website en teksten zijn aangepast, het was tijd voor een next level .”

 

“De fotoshoot was een geweldige ervaring. Renate gaf me een ontspannen, mooi en veilig gevoel en het resultaat is super.” Ik kreeg meteen inspiratie om nieuwe posts te gaan schrijven."

 

"Ik kan niet geloven dat ik dit ben."

"Doordat ik iedereen voor de shoot al gezien en gesproken had, had ik er vooral veel vertrouwen en zin in. Op de dag zelf, viel alles op zijn plek. Ik voelde me gezien en gehoord en werd heel comfortabel uit mijn comfortzone gehaald."

IMG_0517a.jpg

Wij verzorgen je innerlijk, je uiterlijk en de locatie naar jouw wensen. Met nét dat beetje meer luxe en styling en glamour dan je gewend bent. Het wordt vooral een leuke en een ontspannen ervaring, zodat je kunt uitstralen wie je echt bent en je écht die volgende stappen gaat zetten in je bedrijf. Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan! Om samen met mijn fijne en zorgvuldig bij elkaar gezochte team te doen waar we zo goed in zijn:

- jou te laten stralen;

- je in het moment laten zijn;

- je de luxe te laten ervaren;

- en je uit je comfortzone te halen.

 

Omdat je meer van jezelf mag laten zien: meer expertise, meer ervaring, meer levenslessen, meer rust en meer kracht. 

Hoe werken we samen 

01 ons kennismakingsgesprek

Hier leren we elkaar alvast wat beter kennen, we bespreken je wensen, je doel en de mogelijke opties. Als we gaan samenwerken, ontvang je na ons gesprek een bevestiging de factuur voor de aanbetaling en een document ter voorbereiding op de shoot,


02 voorgesprek met de styliste

Wanneer we het doel en het concept van de shoot duidelijk hebben, plannen we een gesprek in met Debby, de styliste. Zij neemt je mee op een prachtige stijl-reis. Samen denk je na over 5 verschillende kledingsets die het beste zouden passen bij jou en bij deze shoot. Zij zoekt daarna alle winkels, boetiekjes en het hele internet voor je af, zodat je op de dag zelf in een complete nieuwe versie van jezelf stapt.
03 visagie, styling en fotografie

We huren de afgesproken locatie voor de dag af, of we maken een combinatie met fotografie binnen en buiten. De visagiste verzorgd 2 prachtige haar en makeup looks voor je op deze dag, Er is ruimte voor de kledingwissels die de styliste voor je heeft samengesteld en tussendoor maak ik persoonlijke stockfoto's voor je website of socials.


04 maak een selectie van jouw beelden

Binnen 5 werkdagen ontvang je een sneak preview en binnen 2 weken ontvang je de selectie van de 50 foto's. Wanneer er meer beelden zijn om uit te kiezen, ontvang je deze natuurlijk ook. Je kunt ook altijd meer beelden afnemen.
Wachtlijst ABNY

Schrijf je in voor A Brand New You

Bedankt voor je aanmelding. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

Flashback-035B.jpg

wat is er bij de shoot inbegrepen

⭐︎ voorgesprekken over de fotografie, de styling, visagie en de locatie(s};

⭐︎ voorbereiding op de shoot e-book;

⭐︎ minimaal 2 complete looks voor haar en visagie;

⭐︎ persoonlijke styliste die naar aanleiding van jouw stijlplan jouw 5 (!) unieke outfits zoekt; 

⭐︎ fotografie op de afgesproken locatie(s) / binnen en buiten is mogelijk

⭐︎ locatiehuur t.w.v. Euro 600,-; 

⭐︎ een compleet nieuwe beeldbank inclusief 50 foto's met genoeg variatie

⭐︎ eigen selectie van de foto's die je wilt hebben; 

⭐︎ volledige ontzorging; alles wordt voor je geregeld

⭐︎ lekkere lunch en drankjes;

veel gestelde vragen

Uit welke locaties kan ik kiezen? 
Je kunt kiezen uit een lijst met mooie daglicht-locaties. Deze locatie wordt alleen voor jou afgehuurd, dus je kunt in alle rust voor de camera staan, je omkleden, verschillende hoekjes gebruiken en jezelf zijn. Wanneer je zelf een optie hebt voor een locatie, kan het zijn dat er een meerprijs wordt gerekend. De pilot fotoshoots worden gehouden op een fantastische, vooraf bepaalde locatie.

Moet ik alle kleding-sets ook kopen?
Nee, dat hoeft niet. Debbie, de styliste, stelt kledingsets samen op basis van wat je met haar hebt besproken. Daarna kun je de sets doorpassen en kopen als je enthousiast bent! Je kunt de items ook  terugsturen als je het niet wilt houden. De kleding die je wel wilt behouden, is niet bij de shoot-prijs inbegrepen.

Ik vind het lastig om voor de camera te staan
Snap ik! En ik herken het ook - en met ons nog veel vrouwen. Je bent supergoed in wat je doet maar foto's maken hoort niet bij je dagelijkse werkzaamheden. Het fijne aan deze shoot is dat we ruim de tijd hebben. Deze dag staat in het teken van verwennen en ontzorgen. Je wordt opgemaakt, je haar wordt gedaan en je wordt gekleed door een styliste... dit alles zorgt ervoor dat je straalt en je vol vertrouwen in beeld komt. Er is ruimte voor een lunch en een drankje. Het wordt vooral genieten en ontspannen. 

Wat maakt deze shoot anders dan de andere shoots

Ik merk dat mijn klanten regelmatig shoots uitstellen vanwege gebrek aan tijd om alles zelf te moeten organiseren. Daarom besloot ik een shoot te ontwikkelen waarin alles in samenkomt. We hebben vooraf een gesprek en daarna wordt alles voor je geregeld. Je investeert dus niet alleen in de foto's maar ook in de organisatie, en in mijn team van vrouwen die je helpen om als je beste zelf voor de camera te verschijnen, plus een high end locatie die bij de uitstraling past. 

Renate-06.jpg

Wil je meer weten

Ik ben brand fotograaf en actief meedenker met jou en je bedrijf. We maken geen standaard foto's op standaard locaties, maar we kijken en brainstormen samen naar de beste opties voor jouw bedrijf. 

Heb je interesse in een samenwerking of wil je meer weten over een samenwerking en hoe dat eruit zou kunnen zien, laten we dan een kennismaking inplannen om te bepalen of we een match zijn. 

bottom of page